Super Čistko – tepih servis Novi Sad2020-05-16T17:03:09+00:00

Tepih servis Novi Sad – Super Čistko je porodična firma koja datira od 1992. godine kada smo počeli da se bavimo prodajom tepiha, nešto kasnije ugradnjom podnih obloga, a od 2003. smo stečeno iskustvo primenjivali i u njihovom čišćenju i pranju.

Super čistko je zapravo nastao kao logičan nastavak onoga čemu smo bili potpuno i do detalja posvećeni – tepisima i podnim oblogama, kako u njihovom izboru i postavljanju, tako i u pravilnom održavanju.

Sa stalnom idejom vodiljom da sve što radimo izučimo da kraja i da to ne bude prosečno, već što bliže kategoriji savršenog, uspeli smo da razvijemo metode i nabavimo tehnologiju, da sada sa ponosom možemo da kažemo da smo lider u ovoj oblasti.

Naš pristup poslu – svaki tepih je priča za sebe i svaki, zavisno od toga kako je i od kog materijala napravljen, zahteva poseban tretman. Od samog početka smo znali da je najvažnije da ovu filozofiju rada dosledno primenjujemo jer je naš cilj zadovoljna mušterija, koja će nam se uvek vraćati.

Da bi to uspešno ostvarili, oslanjamo se na iskustvo i poznavanje načina proizvodnje, materijala korišćenih u izradi tepiha, ali i znanje u oblasti sredstava i mašina za njihovo čišćenje.

Smatramo da je formula uspeha Super čistka = primerena pažnja + veliko iskustvo + najsavremenija tehnologija.

Tepih servis Novi Sad