7 Razloga zašto je Super Čistko pravi izbor za vas

Sigurno ste bezbroj puta tražili tepih servis Novi Sad u Google pretrazi a potom odabrali jedan od ponuđenih rezultata. Nije lako napraviti pravi izbor a da pritom izbegnete moguće neprijatnosti. Iz tog razloga vam nabrajamo zašto je Super Čistko tepih servis Novi Sad pravi izbor za vas.

SIGURNOST U KVALITET PRANJA

Garancija u kvalitet urađenog posla u našem slučaju su 11205 zadovoljnih klijenata na teritoriji Novog Sada u periodu od 16 godina poslovanja. Proverljivost naših tvrdnji je jednostavan, pogledajte našu Facebook stranicu i ocene na Google mapama i sami ćete se uveriti u ove tvrdnje. Mi svaki tepih tretiramo zasebno u zavisnosti od materijala, načina izrade i debljine. Potom svaki tepih peremo neophodnom metodom kako bismo dobili čist i mirišljav tepih.

VRAĆANJE POTPUNO SUVIH TEPIHA ZA 48 SATI

Jedna od prednosti pranja u Super Čistko tepih servis Novi Sad je vraćanje tepiha u veoma kratkom roku. Dobro znate da tepih dobije neprijatan miris koji je nemoguće ukloniti ukoliko se ne osuši dobro. Kod nas je svaki tepih dobro osušen pa neprijatnih mirisa nema. U urgentim slučajevima tepihe vraćamo i u roku od 24 sata.

TEPISI MIRIŠU I DO 10 DANA POSLE PRANJA

Naši klijenti dobro znaju da tepisi koje vratimo posle pranja mirišu i do 10 dana. Kao dodatnu opciju pružamo vam miris po izboru. U dogovoru sa našim kolegama ćete izabrati jedan od mirisa po vašoj želji.

POTPUNO UKLANJAMO BAKTERIJE I NEČISTOĆU

Pojedine nečistoće i mrlje je teško ukloniti sa tepiha, jedina metoda je pranje parom na visokoj temperaturi. Na taj način u potpunosti uklanjamo i bakterije koje nije moguće videti golim okom a koje mogu izazvati razne respiratorne probleme. Ovim načinom pranja površina tepiha je potpuno dezinfikovana.

SKIDANJE FLEKA

Još jedna od prednosti Super Čistko tepih servis Novi Sad je skidanje tvrdokornih fleka koje nije lako ukloniti. Posle pranja kod nas vrlo verovanto više nećete imati fleke od vina, kafe, mastila, itd.

PRODUŽAVAMO ŽIVOTNI VEK VAŠEG TEPIHA

Kroz životni vek tepiha nečistoće, prašina i alergeni se nakupe u osnovi tepiha do te mere da tepih počinje da se raspada. Vrlo bitna stavka redovnog pranja u Super Čistko tepih servisu Novi Sad jeste produženi životni vek vašeg tepiha. Pogledajte nekoliko saveta kako da produžite životni vek vašeg tepiha.

SIGURNOST ZA SVE UKUĆANE

Super Čistko tepih servis Novi Sad koristi ekološka hemijska sredstva za pranje tepiha i time omogućava sigurno okruženje za vas i vaše najmilije. Kada vam donesemo tepih sa pranja možete mirno da spavate nerazmišljajući o bezbednosti po vaše zdravlje.
By |2020-05-09T13:54:13+01:00May 4th, 2020|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment